Csapó utcai késelés Debrecen

Megkéseltek egy embert Debrecenben, a Csapó utcán

Rendőrség

Négy rendőrautó és egy mentő érkezett a Csapó utcára, ahol több emberrel szemben is intézkedtek. Információink szerint nem zárható ki, hogy késelés, vagy egyéb erőszakos bűncselekmény történt.

Frissítés 2.:

A rendőrség közleménye másnap:

Hárman mentek egyre: így történt a Csapó utcai késelés

Frissítés 1.:

Az ORFK ügyeletese a Debreceni Napot arról tájékoztatta, hogy hétfő este a Csapó és a Csillag utca kereszteződésénél négy fő bántalmazta egymást, majd szúróeszköz is előkerült, amellyel az egyik személynek súlyos vagy életveszélyes sérülést okoztak. Két személyt elfogtak, egyiküket még keresik.

A közelben van Herpergel Róbert volt jobbikos önkormányzati képviselő, aki Facebook-oldalán így foglalta össze értesüléseit. Figyelem, ezek nem hivatalos információk, szemben a rendőrség közlésével (lásd fentebb):

A szemtanúk – nyilván megerősítésre vár – szerint 6-an összebalhéztak és késelés lett a vége, 2000 ft-on ment a balhé a nézelődők szerint. Azt mondják, hogy akit megszúrtak nem élte túl. Állítólag friss albérlők balhéztak (erőforrások). Közben a helyiek arra panaszkodnak, hogy ennek a családnak a Csapón egyre több balhé köszönhető.

Fotó: Herpergel Róbert