Curtis bátyja igazi mintarab

Ország Rendőrség

Sz. Lajost, Curtis bátyját májusban fogták el a rendőrök, Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítják. Azóta börtönben van, ahol egy egyszemélyes cellában tölti mindennapjait.

A rendőrség szerint Sz. Lajos és két társa még 2009-ben gyilkolták meg az MTK-focistáját, Katzenbach Imrét, akit évekig eltűntként kerestek. Földi maradvá­nyait tavaly ősszel találták meg a gyilkosságra megbízást adó és jelenleg többéves börtönbüntetését töltő H. Attila birtokán. Curtis bízik testvére ártatlanságában, aki valószínűleg azért van egyedül egy cellában, hogy esélye sem legyen rabtársaival beszélgetni és esetleg üzenni bűntársainak.

Védője szerint Lajos igazi mintarabnak számít, nem volt vele még semmilyen probléma, követi az őrök utasításait.

Lajos igazi fegyelmezett katonaként viseli a bezártságot, teljes szívvel hiszi, hogy hamarosan tisztázódik a szerepe a gyilkossági ügyben és kikerül a börtönből

– nyilatkozott Dr. Zamecsnik Tamás a Blikknek, aki nagyon bízik abban, hogy hamarosan az ügy kedvezőbb fordulatot vehet, mert egyelőre úgy néz ki, Sz. Lajos akár élete végéig is börtönben maradhat. A gyanú szerint Sz. Lajos és társa anyagi haszonért cserébe gyilkolták meg a néhai labdarúgót.