A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje! Fotó: Mihállfy Béla hivatalos Facebook oldala

Megvan, ki lesz a Fidesz szegedi polgármesterjelöltje

Helyi hírek

Mihálffy Béla országgyűlési képviselő 2024. február 23-án hivatalos Facebook oldalán közölte, hogy megvan, ki lesz a Fidesz szegedi polgármesterjelöltje. 

“A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje!” – áll a posztban.

Fülöp László Szegeden végezte tanulmányait, jogi diplomáját is itt szerezte. 1993 óta foglalkozik újságírással, kezdetben riporterként dolgozott a Magyar Televízió Szegedi Körzeti Stúdiójában. 2013-ig pedig a Magyar Televízió szerkesztőjeként és műsorvezetőjeként dolgozott.

Laci régóta foglalkozik a szegedi közélettel, figyelemmel kíséri a jobboldal munkáját országosan is és aktivistaként is elhivatottan támogatta a kormánypártok munkáját!” – zárta gondolatait az országgyűlési képviselő.

(Mihálffy Béla hivatalos Facebook oldala)

Fotó: Mihálffy Béla hivatalos Facebook oldala