Megosztó és mégis az egyik legjobb!

Világ

Vannak olyan témák, amiket az ember nem szívesen vesz a szájára, így óhatatlanul is a csendbe vesznek. Pedig a többség csinálja, a pasik imádják, a nők között van, aki bárhol és bármikor csinálja, míg a másik tábor, ha lehet, kerülni. De vajon mi is ez a pikáns és izgalmas akció?

Orális szex, a megosztó

Nem véletlen, hogy a nők egy igen nagy százaléka idegenkedik az orális szextől, hiszen a többség számára ez ugyanazt jelenti, mint amit a pornófilmekben látnak belőle. Szerencsére ez egy óriási tévedés, hiszen intim körülmények között nem feltétlenül kell, hogy a deep throat kapja a főszerepet.

Szerencsére a nők többsége számára ez természetesen a szex velejárója, hiszen tökéletes előjáték, amivel akár a végletekig fokozhatod a pasid vágyát. A legtöbb férfi szereti, ha a kedvese a végsőkig fokozza az orális szexet, de ehhez nagyon fontos, hogy minden rezdülését ismerd a partnerednek, hogy tudd, hogy mikor kell épp visszafogni a tempót a hosszabb élvezetért. 

A férfiak jelentős része vizuális típus, ezért az is nagyon lényeges, hogy mit látnak, hogyan zajlik az akció. Éppen emiatt nem véletlen, hogy nagyon könnyű felizgatni a pasik jelentős részét akár egy feszülősebb ruhával is.

Sőt, akár több fronton is támadhatsz, hiszen egy szexi vagy ehető jelmez igazán tüzessé tudja varázsolni a hangulatot. Ki tudna ellenállni egy szexi tanárnéninek vagy épp egy kívánós és bevállalós nővérkének? Na ugye, hogy senki?

A spontán fagyi

A spontaneitás rendkívül fontos egy kapcsolatban. Nincs ez másként az orális szexszel sem. Figyeld meg, hogy ha valahol is a fülébe leheled, hogy megkívántad és szívesen kényeztetnéd a száddal, szinte azonnal tettrekész lesz. Ez lehet mozi, próbafülke vagy akár egy kirándulóhely is, hidd el, szinte azonnali lesz a reakció, és csak győzd követni a legközelebbi eldugott helyre. 

Természetesen a technika sem mindegy, hogy hogyan is csinálod, de a legfontosabb, hogy úgy tedd, ahogy nem okoz kellemetlenséget és ellenérzést. Tehát ha neked nem jön be a mélytorok technika, akkor beszéljétek meg, hogy ezt inkább kihagyod, hidd el, meg fogja érteni, mert nem igazán izgató, ha valaki csak kényszerből csinál valamit.

A legjobb, ha folyamatosan figyeled a partnered minden reakcióját, hogy lásd, hogy mi esik neki igazán jól. 

Az utolsó igazán megosztó kérdés, hogy hogyan is végződjön? A pasik jelentős része ahhoz vonzódik, hogy a befejezés ugyanúgy történjen, mint az egész kényeztetés. Ettől a nők egy része ódzkodik, de ez szintén az a kérdéskör, amit meg kell beszélni, hiszen csak az a jó, ami mindenkinek jó. Ha eléggé figyelsz a partnered reakcióira, akkor tudni fogod, hogy mikor jön a finish, így könnyen irányt válthatsz, hogy ez ne legyen senkinek kellemetlen.