Magyar Péter

Magyarországnak nem Dobrev Klárákra van szüksége – vélemény

Vélemény

Hanem több Magyar Péterekre. Nem csoda, hogy a DK európai parlamenti képviselője azt mondja, hogy nem Magyar Péterre van szükség. Ő nyilván a saját család bizniszéből indul ki. Nekik Ferivel valóban nem hiányzik egy olyan Orbán-kritikus politikai erő, aki hitelesebb, mint ők, még akkor is, ha korábban a NER-ben utazott.

Dobrev Klára eljátssza, hogy nem érti ezt. Pedig nagyon jól tudja, hogy az ő férje hazudozásai miatt jutott az ország oda, hogy Bajnainak kellett átvenni az irányítást. Férje jelenléte a magyar politikai életben tart még most is százezreket a Fidesz táborában. 2024-ben is gyurcsányozó kampánnyal tud és akar a rogáni propagandagépezet választókat távol tartani az ellenzéki oldalon összefogó pártoktól.

És akkor jön ez a szőke herceg, aki azt mondja, hogy nem gyurcsányozza be magát. Erre nyilván Klára nem mondhatja, hogy igaza van, mert akkor elismerné, hogy a DK nélkül lehet igazából leváltani a jelenleg hatalmon lévőket. Ez a posztszocialista párt az, aki alapítójával az élen sajnos romlásba taszította az országot, és megalapozta a kétharmadokat Orbánnak. Nem véletlen, hogy nem lett végül elszámoltatás. Ezeknek az embereknek a kivonása a politikai életből nem áll érdekében a Kósáknak, Rogánoknak és Szijjártóknak, mert folyamatosan üzletelnek velük.

Magyar Péter viszont kiszállt ebből a bizniszből, és fel is akarja számolni ezt a pénzéhez siserehadat Orbánostól-Gyurcsányostól. Dobrev Klára majd akkor lesz hiteles politikus, ha már nem lesz Feri felesége.

– N.Nagy Sándor –