Labdarúgó NB I – A Debrecen győzni tudott Kecskeméten

Sport

A Debrecen győzni tudott Kecskeméten, a hazaiak ezzel elveszítették tavaszi veretlenségüket az OTP Bank Liga huszonharmadik fordulójának pénteki, nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Kecskeméti TE – DVSC-TEVA 1-2 (1-1)
————————————–
Széktói Stadion, 2700 néző, v.: Erdős
gólszerző: Kitl (15.), illetve Bódi (23.), Jovanovic (63.)

Kecskeméti TE:
—————
Tujvel – Lovric, Karan, Skopljak, Laczkó – Radoja, Vukasovic, Kitl (Gréczi 71.) – Savic (Szivacski 76.) – Novák, Szalai (Fótyik 86.)

Debrecen:
———-
Novakovic – Lázár, Brkovic, Mészáros, Korhut – Jovanovic (Tisza 95.), Varga – Bódi, Bouadla (Morozov 89.), Szakály – Balogh (Kulcsár 81.)

A Kecskemét kezdett határozottabban, ennek eredményeként egy szép támadás végén a fiatal Kitl a hálóba passzolt. Ezután is a Kecskemét vezetett veszélyesebb támadásokat, mégis egyenlített a Debrecen: egy szöglet után Bódi kilőtte a felső sarkot.
A második félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, de a vendégcsapat újabb gólt szerzett: egy szabálytalanul elvégzett szabadrúgást követően beadásból Jovanovic védhetetlenül fejelt Tujvel kapujába. A szabadrúgást Varga a játékvezető közeléből úgy végezte el, hogy mozgott a labda. A gól után is maradt a kiegyenlített mezőnyjáték, melyben a Debrecen meg tudta őrizni előnyét.