Betörőt fogtak a debreceni rendőrök

Rendőrség
A debreceni rendőrök egy helyi férfit vettek őrizetbe, aki a megalapozott gyanú szerint négy házból tulajdonított el szerszámokat, kerékpárokat.

Egy férfi bejelentést tett a rendőrség ügyeletére arról, hogy 2015. január 9-én éjjel Debrecen, Szélső utcai ingatlanán található lezárt műhelyébe ismeretlen tettes bement és onnan szerszámokat tulajdonított el.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést hajtottak végre, majd tanúkat hallgattak ki, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A nyomozók S. Tamást 2015. május 28-án gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és 2015. május 29-én kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a 18 éves férfi megalapozottan gyanúsítható további két 2015. januárban és egy 2015. májusban Debrecenben elkövetett betöréssel, amelyek alkalmával kerékpárokat és szerszámokat tulajdonított el.

A helyi férfi ellen a Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.