Nagy nevekkel rukkolt elő a SZIN

Party Zone

Befutottak a 2024-es nyárzáró fesztivál első sztárnevei. A Szegedi Ifjúsági Napokat, azaz a Coca-Cola SZIN-t jövőre augusztus 28-31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén, a Tisza-partján. Az már biztos, hogy Armin van Buuren és Kamrad is ott lesz.

Évek óta egyfajta biztos pont a hazai fesztiválnaptárban, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok zárja a fesztiválszezont, mindezt évről-évre egyre nagyobb érdeklődés mellett. Tavaly már a fesztivál kezdete előtt elfogyott az összes bérlet, meg is kellett növelni a vendégteret, hogy kényelmesen elférjünk

– emlékezett vissza a tavalyi SZIN-re Kolonics Erika, a fesztivál főszervezője, aki hozzátette: a Coca-Cola SZIN-re örömmel érkeznek világsztárok is, és ez a hazai pop-rock-rap élvonalának nagy „gyűjtőhelye”, ahol elbúcsúztatják a buliévadot.

A nemzetközi sztárok sorából kettő már nyilvánossá is vált.

Az egyik Armin van Buuren-t, akit a zene iránt féktelen és könyörtelen szenvedély hajt. Ez nem csak a zene iránti szeretet, ez a szenvedélyem. Túlmutat a kedvelésen, és túlmutat a hobbin. Ez egy életmódról szól. A zene alapvető fontosságú az életemben

– mondja a trance mozgalom „zászlóvivője”. És valóban, az EDM egyik legbefolyásosabb alakjának tartott művész állandóan mozgásban van, akár a stúdiójában alkot zenét, akár úton van a világ legnagyobb klubjai és fesztiváljai között. A holland világsztár jövőre a Coca-Cola SZIN-re érkezik.

Hatalmas sikerrel katapultált a toplisták élére I believe című dalával Tim Kamrad, és meg sem állt a világhírnévig a lengyel származású, német előadó. Kamrad zenei stílusa a pop, az RnB és néha a rock között helyezkedik el. Az ifjú zenész-zeneszerző-énekes már korán elkötelezte magát a zenével, és korábban így nyilatkozott:

Mások, az én koromban autót vásárolnának. És én? Én megcsináltam és kiadtam a zenémet.

 (szin.org.)