Sváby: “Nagyon csalódott voltam, nem ezt vártam az oltástól”

Ország

Sváby András bár be volt oltva, elkapta a koronavírust, és nagyon nehezen viselte. Elmondta véleményét, amiért kapott hideget-meleget.

Az ATV Heti Napló című műsorának műsorvezetője a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában nyilatkozta, hogy sokan idiótának tartják, mert két oltás ellenére betegedett meg. Sváby szerint azonban, ha nincs oltása, sokkal rosszabbul járt volna.

40 fok körüli lázam volt, szabályosan éreztem, mintha egy hatalmas nagy háború zajlana a testemben, az első két nap nagyon kemény volt

– nyilatkozta a műsorvezető, aki úgy gondolja, egy ismerősétől kapta el a betegséget, akivel az előző napokban találkozott, és hívta, hogy sajnos covidos. Ő is rögtön végigtelefonált mindenkit, akivel az előző napokban összefutott. A helyzetét nehezítette, hogy épp egy lakógyűlésen vett előtte részt, de András úgy tudja, szerencsére nem lett beteg tőle senki – írja a Blikk.

Nagyon csalódott voltam, nem ezt vártam az oltástól, de végül egész jól megúsztam ezt az egészet. Most már az- íz és szagérzékelésem is kezd lassan visszatérni

– mondta Sváby András, aki egyébként Sinopharmot kapott. A műsorvezető már teljesen felgyógyult, erről kedden posztolt közösségi oldalán.

Fotó: Facebook