Bochkor Gábor kiosztotta egyik hallgatóját

Ország

A Retro Rádió péntek reggeli adása alatt olyan vélemény érkezett egy hallgatótól, hogy Bochkor Gábor kénytelen volt beolvasni neki.

A Retro Rádió péntek reggeli műsorában Bochkor Gábor, Lovász Laci és Sári Évi arról beszélgettek, vajon miért gondolják úgy az emberek, hogy a közösségi oldalakon otromba módon be kell, hogy szólogassanak egymásnak. Sári Évi elmondta, őt életmódja miatt és azért szokták bántani a kommentelők, mert még nincs gyermeke.

A téma nem is lehetett volna aktuálisabb, hiszen máris érkezett egy hozzászólás a műsorhoz, melyet most a Borsonline is megosztott:

Az ilyen nőnek, ilyen hozzáállással ne is legyen, mert önző és rossz anya lenne. Ez tényleg hülye. Bochi, ne járasd le magad ezzel a nővel.

Bochkor Gábor bepipult és így osztotta ki hallgatóját:

Én nem tudom, hogy te hol élsz, hol laksz, nem tudom, hogy mit csinálsz, azt sem tudom, milyen az agyi kapacitásod. De, ha jogot formálsz arra, abból a kis lyukból, ahol élsz, véleményt formálj valakiről, ilyen távolságról, akiről csak újságban olvashattál, esetleg egy szerepben láthattad a tévében vagy hallhattad egy dalát, akkor te szégyelld magad!

Bochkor Gábor elárulta, épp az ilyen emberek miatt nem érzi szükségét annak, hogy fent legyen a közösségi oldalakon és idegenek véleményét olvassa el arról, szerintük hogy kellene élnie.