Déri Múzeum Debrecen

Így változik a Déri Múzeum nyitvatartása a megszorítások miatt

Kultúra

A városvezetéssel történt egyeztetés eredményeként, a látogatói igények, illetve a takarékosság jegyében november 1-től vasárnap és hétfő kivételével mindennap 9-től 16 óráig várja a vendégeket a Déri Múzeum – közölte az intézmény.

A pénztár 15 órakor zár. Átépítés miatt a múzeum keleti szárnyában az első emeleti kiállítási egységek november 1-től nem látogathatók. A múzeum tagintézményei – a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás és a Debreceni Irodalom Háza (Péterfia u. 28.) – november 1-től előreláthatóan 2023. április 15-ig zárva tartanak.

Az Országgyűlési Múzeum és a Déri Múzeum közös rendezésű Új világ hajnalán – Tisza István című kiállítása (Kossuth u. 1.sz.)  tárlat október 29-én és 30-án, szombaton és vasárnap a Déri Múzeum aktuális nyitvatartási rendje szerint 10-18 óráig, míg november 2-tól – a múzeumi új nyitvatartásával megegyezően – keddtől szombatig 9 és 16 óra között tekinthető meg.

A kiállítás ingyenesen, regisztráció nélkül látogatható, tárlatvezetés azonban csak előzetes regisztrációval kérhető a tiszakiallitas@derimuzeum.hu e-mail címen.