Lezárja évadát a Szegedi Nemzeti Színház

Kultúra

Lezárja évadát a Szegedi Nemzeti Színház, mert a járványügyi előírások alapján továbbra sem lehet előadásokat tartani – tájékoztatta a teátrum kedden az MTI-t.

A közlemény szerint a meg nem tartott előadásokra váltott jegyek és bérletek az új időpontokra automatikusan érvényesek, ezért fontos, hogy azokat megőrizzék a nézők.

A koronavírus járvány miatt elmaradt előadások pótlásáról december 31-ig gondoskodik a Szegedi Nemzeti Színház, az új időpontokról a teátrum jegyirodájában, honlapján és Facebook-oldalán tájékozódhatnak a nézők a veszélyhelyzet feloldását követően. A 2019/2020-as évad szabad bérletei és ajándékutalványai szintén december 31-ig válthatók be a meghirdetett pótelőadásokra.

A Rekamié fesztivál esetében a pótlás a hat produkció egyeztetési nehézségei miatt nem lehetséges, így a jegyvásárlók három opció közül választhatnak majd: nem váltják vissza a jegyeiket, ezzel támogatva a színházi művészeti munkáját, a belépők értékével megegyező, december 31-ig érvényes vouchert kapnak, melyek beválthatók az általuk választott előadások szabad helyeire vagy visszaváltják a jegyeiket.

A jegyvisszaváltás részleteiről június első felében tájékoztatja nézőit a Szegedi Nemzeti Színház – áll a közleményben.