Szeged, Bodnár György, Somló Gábor, színművész 70. születésnap, Hetvenkedők, gálaműsor, Agóra, kultura

Hetvenkedők címmel tartottak születésnapi gálaműsort a szegedi Agórában

Helyi hírek Kultúra

Bodnár György örökös színházi fodrászmester és Somló Gábor örökös tag színművész ketten együtt pontosan annyi idősek lettek, mint a 140 éves Szegedi Nemzeti Színház.

Nemsokára megünnepli fennállásának 140. évfordulóját a Szegedi Nemzeti Színház. Az utóbbi fél évszázadához szorosan kötődik két népszerű színházcsináló, Bodnár György örökös fodrászmester és Somló Gábor színművész, akit néhány éve a teátrum örökös tagjává is választottak. Mindketten mostanában lettek 70 évesek. A Hetvenkedők című  születésnapi gálaműsorra az ünnepeltek a legkedvesebb kollégáik, művészbarátaik közül hívtak meg néhányat.

Fellépett az Akropolis Táncszínház, Szalay Kriszta, Cserna Antal, Gömöri Krisztián, Boncz Ádám színművész, és az egyik ünnepelt, Somló Gábor, a Suhancok Tánccsoport, Dobrotka Szilvia, Kónya Krisztina, Laczák Boglárka, Egri László és Vajda Júlia énekművész, Kollár Martin gitárművész, Makkos Ambrus gitárral és énekkel, Királyvári Kocsis Judit sanzonénekes, a Monarchia Operett sztárjai: Kollár Péter Erik, Denk Viki, Gats Éva és Árvay Dániel, valamint Kovács Attila orvos és kvízmester – írja a szeged.hu.

A rendezvény teltházzal kezdődött, és nagy sikerrel zárult.

Ehhez kapcsolódó hír, hogy Somló Gábor, a Szegedi Nemzeti Színház Örökös tagja, hétfőnként 11 és 12:30 között dedikálja EMLÉKTÁR című könyvét a színház Stefánia 6. alatti jegyirodájában.

Fotók: Frank Yvette – Szegedi Nap