Péntek estére is megtelt a Deja Vu Fesztivál – sok fotó

Európa Helyi hírek Ország Party Zone

Jó időben, jó helyen, ez lehetett tegnap este mottó Szegeden a Deja Vu Fesztiválon és ennek megfelelően sokan is voltak.

Megtelt az Újszegedi Partfürdő a Deja Vu Fesztivál második napján is, ahol a szegedi legendás lemezlovas JOER után Kozsó nyitotta a nagyszínpad programját, akit a szervezők kedvenc állatával, egy delfinnel ajándékoztak meg miután 10 éve is ott volt az első fesztivál színpadán!

A Bon-Bon és az Irigy Hónaljmirigy fellépése után, érkezett a nap első nemzetközi fellépője PANJABI MC, aki energikus show-jával robbantotta fel a partfürdőt! Náksi Attila nélkül is elképzelhetetlen a Deja Vu, ahogy a KOZMIX is már hazajár a fesztiválra, és idén is óriási bulival hálálták meg az elmúlt 10 évét a közönségnek!

A két házigazda Gedzo és Levi megtalálta az idei Deja Vu legmesszebbről érkezett vendégét, aki egészen HAWAII-ról jött azért, hogy újra 18 legyen! Ezután DJ SASH! visszarepített minket a 90-es évek clubjaiba energikus slágereivel.

DJ SASH! fellépése után egy fesztiválozó Balázs, barátnőjét Vivient is meglepte azzal, ahogy egyszer csak megjelent a színpadon, és feltette a nagy kérdést: Hozzám jössz feleségül? A válasz természetesen IGEN volt, így minden adott volt ahhoz, hogy az est főfellépője a BLUE mindenkit felültessen a szerelemvonatra érzelmes slágereikkel!

Deja Vu gazdaságos

A fesztivál zárónapján sincsen megállás, érkezik a BELLINI, Szeged hivatalos partyhimnuszának előadója DR ALBAN, ALEXANDRA STAN és INNA! A 10.-ik születésnap alkalmából a szervezők óriási END SHOW-ra készülnek különleges látvánnyal, amire jegyeket korlátozott számban még lehet kapni a www.dejavufesztival.hu oldalon, vagy a helyszíni jegypénztárakban!

Fotók: Future Visuals