Deja Vu gazdaságos

Gazdaság Helyi hírek Ország Party Zone

Deja Vu Fesztivál gazdaságos I.

Nem olcsó a Deja Vu Fesztiválra a jegy és a bérlet, a zene viszont jó messzire hallatszik, így azután a kapun kívül rekedők sem maradnak le a lényegről, ha az inkább a hang és nem a látvány. Ha sátort nem is, de tábort többen vernek a Belvárosi híd közelében – alatt – kipakolják a sima kempingszéknél kényelmesebb ülőalkalmatosságot és indulhat a buli. A nyitóképünkön látható csapat 7 óra előtt valamivel pakolt ki és röviddel 10 óra után bontott tábort.

Deja Vu Fesztivál gazdaságos II.

Ha valakinek sikerül jól közel megállni az autójával a bejárathoz, az a jegy vagy bérlet birtokában sikeresen csökkentheti az étel és ital költségét egy hűtőtáskával. Jégakkuval, vagy szivargyújtóra csatlakoztatható szerkezettel. Ha este héttől hajnal 1-ig kétszer háromszor kimegy az autóhoz a négyfős társaság, megspórolhat néhány tízezret. Persze, a fesztivál nem erről szól, de ég és föld bent, vagy kint “jégerezni” – kivéve persze a sofőrt.

Deja Vu Fesztivál gazdaságos III.

A leggyakoribb persze az előre evés és ivás, mint ahogy az arról alant linkelt cikkben legutóbb beszámoltunk, de ez azért erősen időkorlátos. Ahogy a borfesztiválon a környékbeli boltok szépen kaszálnak a rendezvényből, Újszegeden sincs ez másként.

Már az első este megtelt a Deja Vu Fesztivál Szegeden