Deja Vu Fesztivál

Megnyitotta kapuit a tizedik Deja Vu Fesztivál Újszegeden

Helyi hírek Ország Party Zone

Elrajtolt a Deja Vu Fesztivál Újszegeden, ma Thomas Anders ad koncertet, de színpadra lép a The Bongo Song című számmal híressé vált Safri Duo, valamint a Move Your Body című slágerrel ismertséget szerzett Eiffel 65 is. A sajtóbelépő felvétele után kicsit körbenéztünk a Partfürdőn.

Az mindjárt az elején leszögezhető, hogy szomjan és éhen biztosan nem marad a nagyérdemű. Sok söröshordót, temérdek bekészített repoharat láttunk, sült már a kolbász, forogtak az óriási gírosz hústornyok fél 5 körül. A pultokon ott sorakoztak a terminálok és a bankkártya-elfogadók – a készpénzmentes fesztivál jegyében.

Információink szerint napijegy még van, a bérletek azonban már régen elfogytak. Középdélután még gyorsan be lehetett jutni a fesztivál területére a szokásos, szigorú, de ütemes ellenőrzést követően. Aki este érkezik és ezt autóval teszi, szánjon időt arra, hogy parkolóhelyet találjon, a bicikli, a roller és a közösségi közlekedés inkább javallott. Az utóbbi a kitartóbbaknak éjszaka persze már nem játszik…

Ma a nyitónapon a Modern Talking egykori énekese, Thomas Anders ad koncertet.

Ugyancsak csütörtökön lép fel a The Bongo Song című számmal híressé vált Safri Duo, valamint a Move Your Body című slágerrel ismertséget szerzett Eiffel 65. A hazai előadók közül látható és hallható lesz Dj Dominique, Peat Jr., a Classic Fantastic, Bárány Attila és Bigiboy.

Június 2-án, pénteken a Blue nevű brit fiúcsapat ad műsort a Deja Vu-n, amely annak idején Sorry Seems to Be the Hardest Word című dalával lett népszerű világszerte. Ezen a napon ad koncertet Panjabi MC, valamint Dj Sash! is, továbbá a hazai előadók közül a Kozmix, az Irigy Hónaljmirigy, az Ámokfutók, a Bon-Bon, Náksi, Erős vs. Spigiboy, a Millennium Kids és Joer.

A Deja Vu szombati zárónapjára négy retrósztár jut: érkezik a világhírű dance-pop díva, Inna, a Samba de Janeiro dalt előadó Bellini, a tavaly betegség miatt elmaradt koncertjét most pótló Alexandra Stan, valamint a nigériai születésű svéd fogorvosból világsztárrá vált Dr. Alban. Az utolsó nap magyar előadói: Sterbinszky, Csordás Tibi, a Rakonczai piano, Wannabe XXL, valamint Molnárbé & Gabriel B. lesznek.

-ka-