Ma rajtol a város legerősebb 10 napja, a Szegedi Borfesztivál

Gasztro Helyi hírek Ország Party Zone

Zászlóforgatós, borrendes megnyitóval kezdődik ma délután a Szegedi Borfesztivál, az senkinek ne szegje kedvét, hogy a rajtra 50 százalék valószínűséggel jelez előre csapadékot az idokep.hu.

Kezdődik tehát a 27. Szegedi Borfesztivál, fél hatkor indul a felvonulás a Dugonics térről a Széchenyi térig a Pavane Táncegyüttessel és a borrendekkel. A menetben lesz borbarát társaság, rend, legátus és egyesület is, maximálisan figyelve a női egyenjogúságra. A hat vonuló csapatból, háromnak a nevében is ott vannak a hölgyek, nők, nem csak Szőregről, Siklósról is érkeznek, rózsahölgyek, illetve borbarátnők

A Széchenyi téri ÁRKÁD Szeged színpadon Botka László polgármester 6 órakor nyitja meg Szeged legnagyobb érdeklődéssel kísért eseményét, utána Peter & Pan, valamint a Docpiano Band lép a színpadra.

A Pingvin Patika színpadán egyebek között Hevesi Tamás és Várkonyi Tibi szórakoztatja a nagyérdeműt, míg a Dugonics téren az X-Treme Tánciskola,  DJ Boban és élő zenés bolgár táncház próbálja lekötni, illetve megmozgatni az úri közönséget. A részletes programot itt találja.

Rekordszámú kiállító várja a vendégeket a Szegedi Borfesztiválon

És ne feledje nyugodtan kipakolhatja a zsebéből az aprót – és nem csak az árfekvés miatt. Az esemény készpénzmentes fesztivál, ahogy a teljes Szeged napi rendezvénysorozat is. Bankkártyával, Festipayjel, okostelefonnal, okosórával lehet csak fizetni.