Szeged, Télbúcsúztató, Kézműves Vásár, Szent István tér

Eső áztatta télbúcsúztató kézműves vásár a szegedi Szent István téren

Helyi hírek Party Zone

A szombati Szent István téri Télbúcsúztatón, egész napos zenés mulatság, kézműves vásár, családi programok és gyermekműsorok várták a kilátogatókat.

Az időjárás felelőse nem fogadja szívébe a rendezvényt, esett az eső rendesen. A kézműves vásár szombaton 9 órakor nyílt,  a meghirdetett programok között volt interaktív boszivadászat gyerekeknek, pónilovaglás és óriási építőkockázás is – egyebek között.

A zenés télbúcsúztató felvonulás szombaton 17.30-kor indul a Dugonics térről a Szent István térre a busókkal, kikiáltó vezetésével, majd a program a célállomáson a kiszebáb égetéssel zárul. Erről egy másik tudósításban, itt számolunk be.

Vasárnap 10.00-kor PETER & PAN koncert lesz, majd egy óra múlva fánkevő verseny következik a gyerekeknek. Némi káros mellékhatás, hogy ezután talán nem ízlik majd annyira az anya vagy a nagymama vasárnapi ebédje… Délután lesz még interaktív bohócműsor gyerekeknek, valamint söprűtánc. Folyamatosan, mindkét nap lehet majd pónit lovagolni, építőjátékozni, kisvasutazni és körhintázni – plusz 11 és 16 óra között a Szent István téri víztorony is látogatható 600 forint ellenében.

Fotók: Frank Yvette