12 órás éjszakai élményfutás Szegeden

Éjszakai élményfutás az újszegedi ligetben a gyermeksebészetért

Helyi hírek Party Zone Sport Wellness

Egy év kihagyás után ismét megrendezik a Run4Night tizenkét órás élményfutását. A Szegedi Sport és Fürdők Kft. augusztus 6-án éjszaka fesztiválhangulattal várja a résztvevőket az újszegedi Erzsébet-ligetben.

– Fussatok velünk az újszegedi Erzsébet liget rekortán pályáján 2022. augusztus 6. 18:00 és augusztus 7. 6:00 között, hogy felülmúljuk a 2019-es rekordunkat. A 12 órás élményfutáson akár 1 körrel is hozzájárulhatsz a végeredményhez, vagy az egész éjszakát velünk töltheted, a szuper hangulat mindenképpen garantált – írják a szervezők.

Látványos fényjátékkal, dekorációval és attrakcióval teremtenek nyári fesztiválhangulatot a Run4Night élményfutás résztvevőinek. Sztárvendégként pedig Kiss Orsi, Kisó érkezik, akik fut is a résztvevőkkel. A rekortánpályára szervezett tizenkét órás futásba bármikor bekapcsolódhatnak majd a mozogni vágyók, akik felkészültségüktől függően választhatják meg a lefutott távot, amelyet chipes időméréssel is követhetnek majd.

12 órás éjszakai élményfutás Szegeden

A szervezők célul tűzték ki, hogy a 2019-ben felállított rekordjukat is megdöntsék a szegediekkel, akkor közel ezren teljesítettek 11 ezer 208 kilométert 12 óra alatt. Az összegyűjtött kilométereket ismét jótékony céllal a Fuss a Szegedi Gyermeksebészetért csoportnak ajánlják fel.

Amivel készülnek a szervezők:

a rajtcsomagban garantált ajándékok
befutó érem és oklevél minden résztvevőnek (helyszínen az 500 első előnevező számára garantált, a többieknek a rendezvényt követően biztosítják)
frissítés a rendezvény egész ideje alatt
a legtöbb kilométert futó női és férfi nevezetteket külön díjazzák

Kedvezményes előnevezésre augusztus 3 éjfélig volt lehetőség a portal.szegedsport.hu oldalon, ezt követően a rendezvény napján, a helyszínen várják az indulókat, a nevezőket a szervezők.

Nyitókép: szeged.hu