Kamionsor Csanádpalota

Csanádpalotánál kamionsor, máshol burkolatfelújítás lassítja az autósokat a megyében

Helyi hírek Rendőrség

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményekről percről percre tudósít az utinform.hu, most éppen “van baj” Csongrád-Csanád megyében elég.

Az M5-ös autópályán a főváros irányába Csengele térségében, a 132-es és a 126-os km között burkolatfelújítást végeznek, a belső sávot lezárták. Napközben torlódásra lehet számítani.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3 km-t.

Távolabbi, de szegedieket érintő történés az is, hogy az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Örkény térségében az út menti növényzetet gondozzák. Az 53-as és az 58-as km között mozgó terelés mellett a külső sávba terelik a járműveket. A munkaterület mögött lelassul a haladás.

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 5-ös és a 10-es km között burkolatot javítanak, a külső sávot lezárják. A munkavégzés a 10-es km-nél lévő Diósd csomópont lehajtó ágát is érinti, de a kihajtás továbbra is lehetséges.

Vezessenek óvatosan!