Rendőrök a szegedi éjszakában

Motorosok száguldoznak a szegedi éjszakában

Helyi hírek Rendőrség

Egy szegedi önkormányzati képviselő kérte számon a helyi rendőröktől az éjszaka közepén hangosan száguldó motorosokat, erre több reakciót is kapott.

Az egész város által órák óta hallgatott három motorosnak sikerül MotoGP-pályát varázsolnia Szeged összes körútján, sugárútján és a hidakon. Ezt Szabó Bálint, szegedi önkormányzati képviselő közölte felháborodottan közösségi oldalán hétfőn, és bizonyítékként egy videót is megosztott a lakótelepen valóban hangosan száguldó három motorosról.

Mindezt teszik 100-200 km közötti sebességgel, elviselhetetlen zajjal hétfőn 22.00-24.00 között, és a történetnek még nincsen vége

– írta, hozzátéve, két lehetőség van: vagy bejelentett és rendőrség által jóváhagyott eseményről van szó, vagy a szegedi rend őrei megint nincsenek a helyzet magaslatán.

A poszt erős indulatokat kavart és azóta kiderült, a rendőrök egy motorossal szemben már szabálysértési eljárást is kezdeményeztek az ügy kapcsán. Ennél sokkal több részletet nem közöltek az érdeklődő újságírókkal, ám 4 órával ezelőtt ők is posztoltak közösségi oldalukon, “Biztonságban az utakon éjszaka is” címmel.

Kollégáink a szegediek közösségi médiában megosztott tapasztalatoka reagálva motorral járják Szeged forgalmasabb útjait annak érdekében, hogy az éjszakai időszakban, motorokkal elkövetett szabályszegéseket is megelőzzék – írták a rend szegedi őrei.

Nyitókép: police.hu