Vállalkozó verseny Debrecenben? !gen

Helyi hírek

2015 márciusában indult az !gen Debrecen innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzés második turnusa, aminek célja, hogy a résztvevők ötletből vállalkozást építsenek csapatban. Erre 3 hónapjuk volt. Lehet 3 hónap alatt vállalkozást építeni? Gyere, és nézd meg a saját szemeddel!

2015. június 2-án az !gen Debrecen képzésben részt vevő 5 csapat összeméri tudását, felkészültségét, ötletét és az eddigi eredményeit egy pitch versenyen.

 

A picth verseny lényege, hogy a csapatok kiállnak, 2 percben megpróbálják lenyűgözni a zsűrit és a nézőket. A cél, hogy elhitessék és bebizonyítsák: az Ő ötletük a legfantasztikusabb, és ők lesznek a közeljövőben a legsikeresebbek. Akinek ez a legjobban megy, annak több százezer forintnyi nyeremény üti a markát!.

 

Az 5 csapat, akik versenyben vannak a fődíjért:

  • amorFFactory, az elveszett tárgyak lovagjai. Azt ígérik, hogy ha valamilyen tárgyat lehetetlennek tűnik megcsinálni vagy reprodukálni (mert elveszett, nem gyártják vagy eltört, stb.), azzal ők megbírkóznak.
  • CIRoks, akik gluténmentes finomságokat készítenek ciroklisztből, hogy a lisztérzékenyek is tudjanak enni igazán finom péksüteményeket, vagy csak épp egy vajas kenyeret.
  • Pick Boss, akik egyedi fényrendszerükkel a nagyvállalati raktározást forradalmasítanák, hogy a raktárakban a szükséges dolgok összeszedésének ideje drasztikusan csökkenjen.
  • ParkolÁsz, akik közösségi parkolást fejlesztenek, és megoldják azt a problémád, hogy nem tudod hol lehet parkolni, vagy épp hol van szabad hely parkolni.
  • ZengOver, az online zenegép, akik okostelefonnal irányítható online zenegépekkel szeretnék ellátni a szórakozóhelyeket, hogy ne legyen több sorban állás vagy veszekedés az ósdi böhöm nagy elavult zenegépeknél.

A versenyen a részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők, az Innovatív Generáció Egyesület debreceni szervezői. Gyere el, építs kapcsolatokat a zsűriben és nézők közt helyet foglaló vállalkozókkal, befektetőkkel, ismerkedj meg a csapatokkal, nézd meg hogy mire jutottak 3 hónap alatt, és a közönségszavazáson döntsd el Te, ki legyen a győztes!

 

Regisztráció és részletek: https://www.facebook.com/events/800493846714898/

Időpont: 2015. 06. 02. (kedd) 18.00 óra

Helszín: Kazánház Egyetemi Klub (Debrecen, Böszörményi utca 138.)