Praktikus heti kölcsön a váratlan kiadások finanszírozásához

Gazdaság

A kiszámítható heti kölcsön instant pénzügyi segítséget jelenthet azokban a kiszolgáltatott élethelyzetekben, amikor lehetőség szerint minél gyorsabb és korrektebb feltételek mellett van szükségünk pénzre.

A cikkben részletesen is rávilágítunk a gyors és korrekt megoldást kínáló heti kölcsön előnyeire, részletesen is kifejtve a konstrukció legfontosabb tudnivalóit. Ezenfelül arra is mutatunk megoldást, ha extra gyorsan van szükségünk a kölcsön összegére.

Élethelyzetek, amikor gyorsan van szükség pénzügyi segítségre

Amikor váratlanul elromlik a laptop, tönkremegy a mosógép, vagy épp a fűtés mondja be az unalmast, akkor mielőbbi segítségre lesz szükség. A nehézséget viszont az okozza, hogy ezeknek a problémáknak az áthidalása akár százezer forintos kiadást is jelenthet.

Egyáltalán nem mindegy, hogy egy ilyen kiszolgáltatott élethelyzetben milyen megoldáshoz nyúlhatunk. Ezért van óriási hozzáadott értéke annak, ha az általunk felvett kölcsön korrekt és kiszámítható feltételekkel működik. Persze ehhez jön még hozzá pluszban, hogy a folyósítás minél hamarabb megtörténjen.

Hogyan tud segíteni a problémák gyors megoldásában a Providentnél elérhető heti kölcsön?

A kölcsön 40.000 és 420.000 forint közötti pénzösszeg felvételére biztosít lehetőséget. Nagy előnye, hogy szabad felhasználású konstrukcióról van szó, vagyis a felvett pénz elköltésének módja nincs szabályokhoz kötve. THM: 5,7%

A heti kölcsön ezenfelül kezes és fedezet nélkül is igénybe vehető. Ez nagy könnyebbséget jelent az ügyintézési folyamat olajozott lebonyolítása kapcsán. Emellett pedig a legfontosabb talán az, hogy a heti kölcsön a szerződés teljes ideje alatt változatlan kamatokat és törlesztőrészleteket kínál.

Egyébként 40 hetes és 72 hetes futamidő közül van lehetőség választani annak megfelelően, hogy számunkra melyik a legkényelmesebb megoldás. Ami fontos, hogy a törlesztések heti rendszerességgel történnek.

Így tudunk minél gyorsabban hozzájutni a kiszámítható heti kölcsönhöz

A heti kölcsön felvételét kezdeményezhetjük online, telefonos vagy pedig SMS formájában megoldott kapcsolatfelvétel útján is. A folyamat második lépése rendszerint egy adategyeztetés. Vagyis a pénzintézet munkatársa felhív minket és felveszi az adatainkat.

Ezt követi a hitelbírálat, majd pedig sikeres eredménynél a papírok aláírása. Hogyha minden flottul megy, akkor a szerződéskötést követő tizedik munkanap előtt már hozzá is juthatunk a szükséges pénzösszeghez.

Amennyiben ennél is gyorsabb és kényelmesebb ügymenetre van szükségünk, akkor a külön díj ellenében igénybe vehető Otthoni Szolgáltatást célszerű igényelni. Ennek köszönhetően ugyanis gyakorlatilag ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról.

Vagyis a kölcsön házhoz érkezik, és a szokásos banki átutalás helyett készpénzes formában kapjuk kézhez.