Szorcsik Viki

Szemeteszsákban adta vissza Csuti cuccait Szorcsik Viki

Bulvár

Várható volt, hogy lesz némi izgalom a Hal a tortán e heti adásaiban, melynek Szorcsik Viki és Szabó András Csuti is a szereplői.

Kelemen Anna popós keksztörése után Szorcsik Viki is tartogatott egy kis meglepetést a műsor résztvevői és nézői számára. A keddi házigazda Csuti volt, exe, Szorcsik Viki pedig egy szemeteszsákkal érkezett hozzá, ami az üzletember egykor nála hagyott cuccait rejtette.

Én már mindent, tudok, hogy hol van

– indított Csuti lakásán a színésznő, aki nem érkezett üres kézzel, egy piros szalaggal átkötött fekete szemeteszsákot vitt magával, amit hamarosan át is adott a házigazdának – írja a life.hu.

Ez tényleg nagyon egyedi, és csak tőlem, csak neked! Ezt már nagyon régóta szerettem volna odaadni neked, tiszta szívből. Bár igazából rohadtul neked kellett volna elvinned, hónapokkal ezelőtt

– folytatta Viki, aki így adta át Csuti nála hagyott holmijait. A celebek a Farm VIP forgatásán ismerkedtek meg tavaly és hamar közel is kerültek egymáshoz. Kapcsolatuk azonban nem tartott tovább néhány hónapnál, Viki volt az, aki úgy döntött, véget vet a románcuknak.

Csuti próbált viccesen reagálni Viki szemeteszsákjára, de a helyzet korántsem volt annyira vidám, mint szerette volna. Annácska például kifejezetten kényelmetlenül érezte magát a szituációban.

Abszolút úgy éreztem, mi ott tartjuk a gyertyát. Egyáltalán nem tudtam mire vélni azt, hogy a Viki mit akart ezzel üzenni

– mondta Kelemen Anna a műsorban.