Varga Viktor és Zsembera Liliána

Varga Viktor és párja nyerték a Párharcot

Bulvár

Péntek este véget ért a TV2 nagyszabású reality-je, a Párharc. Kiderült, melyik pár lett a legjobb, és az is, mit kezdenek a 10 millió forintos nyereménnyel.

Kiélezett volt a helyzet Csoki és szerelme, valamint Varga Viktor és párja között a Párharc pénteki adásában, ahol a végső összecsapás előtt 3-3 volt az állás. Az utolsó játékban azonban az énekes és barátnője győztek, így ők lettek a műsor és a fődíj nyertesei. Varga Viktor a Borsnak árulta el, párjával, Zsembera Liliánával nem közösen költik el a 10 millió forintot.

Szeretnék egy bázist létrehozni a Duna-parti spirituális központomban, lényegében fa anyagot veszek majd egy házikóhoz. Az én felemet erre áldozom. Lili nem tudom, mit kezd az ő részével. Egy bizonyos összeget arra költünk majd, hogy utazzunk, újra világgá menjünk, mint legutóbb Peruba

– mesélte a lapnak Varga Viktor, aki egyelőre még nem költözne össze szerelmével, hiába vannak együtt már két éve. Nagyon szereti ugyanis a jurtáját, így hol ott vannak együtt, hol Lili 13. kerületi lakásában.

Úgy érzi, a Párharc megerősítette a kapcsolatukat, a sokszor extrém helyzeteknek köszönhetően látták, hogyan reagál a másik, így jobban megismerték egymást, jobban összekapcsolódtak és összefonódottabbá váltak.