Berki Krisztián el akart válni Mazsitól

Bulvár

Tovább mesélt Berki Krisztián édesanyja fia és menye kapcsolatáról, mert nem szeretné, ha bemocskolnák Berki Krisztián nevét.

A napokban több szomszéd is elmesélte, sokszor zengett a ház Berki és felesége veszekedésétől. Van, aki Mazsit, van, aki Krisztiánt okolja mindezért. Utóbbiról az a borzasztó hír terjed, hogy sokszor bántalmazta feleségét, volt, hogy akkor is hasba rúgta őt, amikor újszülött kisbabájuk, Emmácska is a karjaiban volt.

Berki Krisztián édesanyja szerint nem igaz, hogy fia így bánt Mazsival, soha nem ütötte meg őt.

Ez a nő összevissza hazudozik, amiből már nagyon elegem van. Hagyják békében nyugodni a gyerekemet! Nem fogom engedni, hogy bemocskolják a nevét!

– fakadt ki a Blikknek Berki édesanyja. Szerinte fia és menye az elején tényleg nagyon szerették egymást, de amikor Mazsi terhes lett, minden megváltozott. Folyton csak pénzt követelt a fiától, veszekedett vele és ott is hagyta őt.

Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott. A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni, de a kislányuk miatt próbált küzdeni, mert nem akarta, hogy Emma is csonka családban nőjön fel, ahogy ő és Natika is

– folytatta Júlia asszony, aki azért mondta el mindezt, hogy a fiát védje Mazsival szemben, még akkor is, ha ennek az az ára, hogy egy jó darabig nem láthatja kisunokáját, Emmát.

Berki Krisztián egyik barátja azt is elmesélte, a celeb annyira boldogtalannak érezte magát a házasságában, hogy néha ki is kacsintott belőle.