Berki Mazsi

Berki Mazsit megtámadták

Bulvár

Berki Krisztián feleségét megtámadták, ököllel ütötték meg őt, a kislányát pedig ki akarták rángatni a kocsijából.

Mazsi reggel nagy rohanásban volt a kislányával és a szemetet az autójába dobta, kifelé haladva akarta a nagy kukában elhelyezni. Sajnos elfelejtette, majd amikor pedig megérkezett a II. kerületbe, a Szépvölgyi útra egy üzleti megbeszélésre, akkor vette észre a zsákot – kezdi az elképesztő történet mesélését a Blikk.

Mivel Mazsi látta, hogy épp szemétszállítás van a környéken, be akarta dobni az utcára kihelyezett egyik kukába a szemetét, ami egy ott lakó idős férfinek nagyon nem tetszett. Elhordta Mazsmit mindennek, azt kiabálta neki, hogy takarodjon onnan a szemetével, majd odament hozzá és kirántotta a kezéből a szemeteszsákot, ami szétszakadt, a szemét pedig kiszóródott belőle. Berki Mazsi elnézést kért és el akarta hagyni a helyszínt, de a férfi nem hagyta. Mellkason ütötte őt, amitől Mazsi sokkot kapott, de próbált higgadt maradni és a gyermekére gondolva gyorsan elmenekülni.

Beült az autóba, amit a férfi elkezdett ütni, rúgni, az anyósülés felőli ajtót pedig feltépte és ki akarta onnan szedni az ott alvó pici Emmát babahordozóval együtt. Mazsi ekkor ráordított a férfira, aki nehezen elengedte a kicsit. Berki Krisztián felesége gyorsan bezárta az Emma felőli ajtót, lezárta az autót és elhajtott.

Mazsi közösségi oldalán tovább mesélt az esetről.

Miután elhajtottam az ijedtségtől és mentem egy kört, visszatértem a helyszínre és összeszedtem a szemetet, még a szomszédok is kijöttek segíteni és a kukájukba dobtam végül. Annak ellenére hogy hibáztam, nem gondolom, hogy ezt a viselkedést bárki is megengedheti magának… és őszintén pont nem érdekel, hogy engem meglökött vagy megütött (amelyről kamerafelvétel is készült, csak remélem, hogy látszik rajta minden), de hogy a kislányomat mi jogon akarta kirántani… na ez az a pont, ami felfoghatatlan számomra

– írta Mazsi, aki megtette a feljelentést a rendőrségen a férfi ellen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés