Mórahalom, Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, strand, fürdő, nyár

Változatlan árakkal várják a látogatókat a Mórahalmi Gyógyfürdőben

Wellness

Bel- és kültéri medencék, napágyak, napozó felületek, szaunák, és sok-sok finomság várja a látogatókat idén is a Mórahalmi Gyógyfürdőben, ahol a belépőjegyek árán nem emeltek.

A jegyárak nem emelkedtek az előző szezonhoz képest a Mórahalmi Gyógyfürdőben, mivel a fürdőben fejlesztések zajlanak. Ezért a fürdő vezetése úgy döntött, hogy a fejlesztéssel járó, esetleges kellemetlenségek miatt, a jegyárak idén nem emelkednek.

A fürdő alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos gyógyvízzel rendelkezik, amely kiválóan alkalmas kopásos és gyulladásos ízületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma, valamint nőgyógyászati megbetegedések kezelésére. Különösen hatásosnak bizonyult térd- és vállízületi problémák esetén.

A fürdőben télen 17, nyáron pedig 21 medence működik, köztük fedett és szabadtéri medencék, gyógymedencék, élménymedencék, és gyermekmedencék is. Vannak csúszdák (beltéri és kültéri is), sodrófolyosó, Kneipp-medence, jégkásakút és bébi pancsoló is.

Emellett kiterjedt szaunavilággal rendelkezik, ahol 8-10 féle szauna (például finn szauna, infraszauna, gőzkabin, aromaszauna, sóbarlang) és szaunaprogramok várják a vendégeket. Emellett van egy “Csendes Wellness Premium Spa Area” is.

A gyermekek számára külön gyermekfürdő, játszótér, kalandmedence, jakuzzi és különböző vízi állatfigurák is biztosítják a szórakozást.

A fürdő területén több ételbár és büfé is található, ahol megfizethető áron vásárolhatnak enni és inni is maguknak az odalátogatók.

A hagyományos strandételek, olyan, mint a lángos, palacsinta, hot dog, hamburger vagy a sült krumpli ára jellemzően a közepes kategóriába esik, hasonlóan más magyarországi fürdőkben megszokotthoz. Például egy lángos ára 1500 forint körül mozog, egy hamburger ára pedig 2500-3500 forint. Az üdítők 600-1000 forint között alakulnak, a sör ára 1500 forint körül van.

A különböző jegytípusokról és azok áráról pedig ide kattintva tájékozódhatnak.

Fotó: Frank Yvette