Az EY a világ vezető tanácsadója a digitális átalakulás területén

Világ

Világszinten vezető szerepet tölt be az EY a digitális átalakulás támogatásában a Forrester független piackutató cég szerint. A szervezet legfrissebb elemzése a globális tanácsadókat, a technológiai integrátorokat és a digitális ügynökségeket értékelte ügyfélközpontúságuk és szaktudásuk alapján.

Az EY olyan kiemelkedő üzleti innovátor, aki az ügyfél céljait állítja a digitális transzformáció középpontjába – emeli ki a független kutatóintézet, a Forrester beszámolója. A tanácsadócég előnye, hogy a világ különböző pontjain dolgozó szakemberek közösen fejlesztik a jövőbe mutató megoldásokat az ügyfelek lokális igényeit szem előtt tartva, az EY wavespace™ innovációs központok hálózatán keresztül.

„A Magyarországon dolgozó kollégáink is aktívan együttműködnek az EY globális projektjeiben, így idehaza is naprakész tudással és átfogó tapasztalattal rendelkezünk a vállalatok digitális átalakulásával kapcsolatban” – mondta Demeter Ákos, az EY üzleti tanácsadással foglalkozó üzletágának partnere. „A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egy olyan, nemzetközi szinten működő, egyedülálló szakértői csapatot hoztunk létre, amely hatékony válaszokat tud adni a hazai piac kihívásaira is” – hangsúlyozta a szakértő.

A jelentés rámutat arra, hogy a hagyományos tanácsadási modellek elavultak, így a digitális megoldásokat hatékonyan alkalmazó szolgáltatók kerülnek vezető szerepbe. Ügyfeleik üzleti transzformációjához azok a cégek járulnak hozzá sikeresen, ahol kutatási megközelítéssel végzik a stratégiai fejlesztést, integrált digitális tervezési és kivitelezési képességekkel bírnak, és le tudják rövidíteni az új technológiák implementáláshoz szükséges időt.