Lufthansa Szegeden

Tovább bővül, új irodába költözött Szegeden a Lufthansa Systems Hungária

A Lufthansa Systems Hungária szegedi csapata a dinamikus növekedésnek köszönhetően irodát váltott. Május 30-án kezdték az első munkanapjukat az IT szakemberek az új helyen a Bocskai utcában. A légiközlekedési informatikai vállalat további szegedi bővülésre készül.

Fucsovics Márton

Fucsovics Djokovic párharc jön a Garroson

Novak Djokovic 6:3,6:2, 7:6-ra győzött az amerikai Aleksandar Kovacevic ellen a francia nyílt-teniszbajnokság első fordulójában. A 22-szeres Grand Slam-bajnok teniszező rekorddöntésre készül Párizsban, hiszen a szintén ennyi GS-elsőséggel álló és címvédő Rafael Nadal idén nincs ott a Roland Garroson. “Ebben akadályozhatja meg őt Fucsovics Márton, akivel a szerb szerdán a második fordulóban csap össze” – […]

Putyin aláírta az európai hagyományos fegyveres erőkről szóló szerződés felmondásáról rendelkező törvényt

Aláírta az európai hagyományos fegyveres erőkről szóló szerződés (CFE) felmondásáról rendelkező törvényt Vlagyimir Putyin orosz elnök, a dokumentumot a jogi információk hivatalos portálján hétfőn tették közzé.

Buda Flóra Anna

Cannes – Buda Flóra Anna animációs alkotása nyerte a rövidfilmes Arany Pálmát

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó Arany Pálmát a 76. Nemzetközi Cannes-i Filmfesztiválon. Az elismerést Enyedi Ildikó zsűrielnök adta át a rendezőnőnek a világ egyik legjelentősebb filmes seregszemléjének záróünnepségén.