Balogh lehet minden idők egyik legdrágább magyar labdarúgója

Sport

Maurizio Zamparini, a Palermo labdarúgócsapatának elnöke sajtótájékoztatón jelentette ki, hogy megszerezte Balogh Norbertet, a Debreceni VSC támadóját – olvasható a Nemzeti Sport honlapján.

Ha igaz, amit az edzőváltási hercehurca közepette a Palermo híres-hírhedt elnöke mond, akkor Baloghot máris minden idők legdrágább magyar futballistái között tarthatjuk számon.

„Balogh lesz az új Cavani, meglátjátok. Ötmillió eurót fizettem érte plusz a bónuszok, és rögtön nemet mondtam egy angol klubnak, amely tízmillió eurót ajánlott ezt követően” – fogalmazott Zamparini.

A DVSC szombaton azt kommunikálta, hogy a két klub között még folynak a tárgyalások.

„Klubunk annyit kíván nyilvánosságra hozni, hogy az elmúlt években a magyar labdarúgók játékjogával kapcsolatban lebonyolított transzferek közül valószínűleg a legnagyobb értékű valósul meg, amennyiben megegyezés születik” – volt olvasható akkor a debreceni klub közleményében.

Az olasz mediagol.it értesülései szerint Balogh Norbert, az NB I-ben szereplő Debreceni VSC támadója már Palermóban van, kedden átesett az orvosin, és délután együtt edz új csapatával.