Az elmúlt 24 óra balesetei 08.21.

Rendőrség

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt személyi sérüléssel járó balesetekről.

A berettyóújfalui rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínen 2017. augusztus 20-án 15 óra körül Komádi belterületén. Egy 64 éves gyulai nő a Szent István utcán, Zsadány felől a Fő utca irányába haladt az általa vezetett személygépjárművel, amikor áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező békési férfi autójának. A balesetben az 54 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

2_17

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely 2017. augusztus 20-án 14 óra 30 perckor, Debrecenben a Miklós utcán történt. Egy 54 éves férfi haladt az általa vezetett személygépjárművel a Piac utca felől az Antall József utca irányába, amikor a Miklós utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget a neki balról közlekedő személygépkocsinak, amelynek nekiütközött. A balesetben egy személy súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

3_7

Egy balmazújvárosi férfi 2017. augusztus 20-án 1 órakor az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Balmazújvárosban, a Veres Péter utcán – a Szoboszlói utca felől Tiszacsege irányába-, amikor lehaladt az útról és nekiütközött egy fának. A hajdúszoboszlói rendőrök intézkedtek a baleset helyszínén és a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A járművezetőt a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vele szemben eljárást indított.