Több százan voltak kíváncsiak eddig a rendőrség standjára

Rendőrség

A debreceni Mihály-napi országos kirakodó vásáron ma is várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a Békéssy Béla utcán található bemutató területen felállított standjában a vásár idején, továbbra is várja a rendőri hivatás, illetve a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A sátrakban a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos gyakorlati bemutatókkal, vetélkedőkkel, motoros-szimulátorral és a „részeg szemüveggel”, míg a Cívis Közterületi Támogató Alosztály szakemberei fegyverzettechnikai bemutatóval, a Bűnmegelőzési Osztály munkatársai pedig hasznos vagyonvédelmi és az áldozattá válás elkerülésére szolgáló tanácsokkal, valamint bűnmegelőzési kisfilmekkel várják az odalátogatókat.

A megyei rendőr-főkapitányság toborzó csoportja pedig továbbra is bővebb tájékoztatást ad azoknak, akik felkeresik a standot. Eddig 30-an kértek bővebb információkat a képzésről.

Forduljanak bizalommal a határvadász-képzéssel kapcsolatban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, valamint a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.