Biztonságos pihenés Hajdúböszörményben

Rendőrség
Nyáron a város fürdőjében visszatérő ellenőrzéseket hajtanak végre a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai, akik vigyáznak a pihenni, kikapcsolódni vágyók értékeire és biztonságára.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság kiemelt feladatként kezeli a turisztikai szezonban a városba látogatók biztonságát. A lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében a Hajdúböszörményben található termálfürdőt és annak környékét is folyamatosan ellenőrzik a közterületen szolgálatot ellátó járőrök.

A rendőrök kapcsolatot tartanak a fürdő vezetésével, a biztonsági szolgálattal és a vendéglátó egységek üzemeltetőivel is. Az egyenruhások 2016. június 24-én a járőrözési feladatokat nem csak a fürdő területén belül látták el, hanem a strand mellett lévő kempingben és parkolókban is.

A bűncselekmények megelőzése érdekében a rendőrök felhívták a fürdőzök figyelmét, hogy a törölköző alá rejtett pénz, telefon, valamint egyéb értéktárgyak nincsenek biztonságban. Érdemes igénybe venni a fürdő értékmegőrzőjét! Fontos, hogy ha a strand vendégei gyanúsan viselkedő személyt látnak, azt jelezzék a strand személyzetének vagy a rendőrségnek!