Visszakapta a permetezőt

Rendőrség
A püspökladányi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a helyi lakossal szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Bárándon eltulajdonított egy motoros permetezőt.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 21 éves T. Tamással szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. május 17-én reggel a sértett egy szolgálaton kívüli rendőrtől kért segítséget, mert a bárándi hétvégi házának udvaráról ismeretlen ellopta a motoros permetezőjét. A rendőr az esetről értesítette a kollégáit, majd adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható T. Tamást, akit 2015. május 19-én Biharnagybajomban elfogtak és a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállítottak. A 21 éves fiút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A bárándi lakos a bűncselekmény elkövetését elismerte és azt is elmondta, hogy a permetezőt hol lehet megtalálni.

A rendőrök a gyanúsított által megadott helyen házkutatást tartottak, ahol a motoros permetezőt megtalálták, lefoglalták, majd azt visszaadták a tulajdonosnak.