Várakozás a Csongrád-Csanád megyei határátkelőkön Szerbia felé

Megnövekedett a várakozási idő a személyforgalomban péntek délelőttre a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyek kilépő és belépő oldalán is, Szerbia felé. Az utazóknak várakozniuk kell a Röszke autópálya-határátkelőhelyen, illetve a Röszke és az Ásotthalom közúti határátkelőhelyen is.

Spanyol hatóságok által körözött Ferrari Csanádpalotán

Az autópálya-határátkelőhelyen 2021. július 29-én 22 óra 15 perckor egy román állampolgár jelentkezett kilépésre egy román honosságú személygépkocsival és lengyel honosságú vontatmányával. A férfi a tréleren egy spanyol honosságú Ferrari F149 California típusú személygépkocsit szállított. Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a sportautó szerepel a körözési rendszerben, azt a spanyol hatóságok keresik.

Volt élettársát folyamatosan bántalmazta, majd a lakásban tartózkodókra rágyújtotta a házat

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a Szolnoki Törvényszék végzésének a helybenhagyására tett indítványt annak az újszászi férfinak az ügyében, akit az ügyészség különös kegyetlenséggel, több ember és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének a kísérletével, kapcsolati erőszak bűntettével és zaklatás bűntettével vádol.