Letartóztatásban marad a családok közötti konfliktust késsel rendezni kívánó férfi

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla a Szolnoki Törvényszék letartóztatást fenntartó határozatát annak a 30 éves jászladányi elkövetőnek az ügyében, akit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádol.

A bank pénzén szerencsejátékozott

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványának megfelelően a Szegedi Ítélőtábla megváltoztatva a Kecskeméti Törvényszék ítéletét 5 évre súlyosította a börtönbüntetését annak az elkövetőnek az ügyében, akit az elsőfokú bíróság információs rendszer felhasználásával folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt.

Volt139 millió forintnyi vagyont szereztek vissza egy drogbandától a rendőrök

Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet április közepén történt felszámolása után a nyomozók a bűncselekményekből szerzett 139 millió forintnyi vagyont is visszaszerezték a gyanúsítottaktól – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.

Kiegészítené fizetését 1 millió forinttal? Mondja meg, hol van Plank Zoltán

Ötvenen találhatóak azon a rendőrségi körözési listán, akiknek az elfogásához segítséget kér a hatóság. Sokukért nyomravezetői díjat is fizetnének. Ha felbukkannak valahol az országban, vagy akár külföldön ismeri fel őket, értesítse a rendőrséget. Íme néhány kiemelt bűnöző az ötvenes listából.