Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség

Három és fél millióért megvásárolta barátja élettársát, majd egy vascsővel agyonütötte a férfit

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki 3,5 millió forintért megvásárolta barátja élettársát, majd miután az üzleten összevesztek, egy vascsővel agyonütötte a férfit – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Az az M5-ös és az M43-as autópályán ellenőriztek a vármegyei rendőrök

A közlekedésbiztonság javítása, valamint a balesetek számának csökkentése érdekében a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az M5-ös autópálya és az M43-as autópálya vármegyei szakaszán összehangolt intézkedéssorozatot hajtott végre.

Szegeden fogták el a budapesti garázsban talált ötven kilogramm kábítószer gazdáit

Ötven kilogramm kábítószert foglaltak le a rendőrök hétfőn Budapesten egy II. kerületi garázsban, és a kábítószerrel való kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit Szegeden – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

Autós üldözés volt Szegeden, elfogták a városon átszáguldó embercsempészt

Megélénkültek a szegedi közösségi oldalak kedden délután, ezekre egy videó is felkerült a mai autós üldözés egyik talán leglátványosabb jelenetéről. Ezen egy Ford Galaxyt három rendőrautó és egy rendőrségi furgon is üldözött nagy sebességgel a szegedi Huszár Mátyás rakparton, nem kis riadalmat okozva. A “Facebook népe” korábban a Petőfi Sándor sugárúton és a Bécsi körút […]