Videóra vették, hogy kik érkeztek haza Dubajból a NER gépével – beigazoldónak a pletykák?

Ország

Március 12. és 16. között Dubajban járt a NER magángépe, Hadházy Ákos már tudni véli, kik utaztak rajta.

Az ellenzéki politikus Facebook-oldalán azt írja, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea neve is szerepel azon az állítólagos repülési dokumentumon, amely birtokába jutott.

Hadházy szerint ha a dokumentum valódi – és szerinte minden jel szerint az -, akkor Mészáros és Várkonyi (akit a posztjában Gázszerelőként és Műsorvezetőnőként emleget) a március 15-i hosszú hétvégét Dubajban töltötte, annak ellenére, hogy Orbán Viktor kifejezetten azt kérte, a járványhelyzet miatt mindenki kerülje most az ilyen utazásokat, Dubajt külön is kiemelve.

Ha a mellékelt dokumentum valódi (minden jel szerint az), akkor a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő a március 15-ei hosszú hétvégét pont Dubajban töltötték együtt. Az Önök pénzéből. Pedig a Főnök kifejezetten kérte, hogy ne menjen senki Dubajba

– írta a Facebookon az egyébként hobbirepülős független parlamenti képviselő, Hadházy Ákos.

Azt is hozzátette, az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül, és a cég adatai, elérhetőségei is valósak.

 

Ha a mellékelt dokumentum valódi (minden jel szerint az), akkor a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő a március 15.-i hosszú…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. március 17., szerda

A hvg.hu videóra vette a gép érkezését, ennyi látszik az utasokból: