Itt a harmadik beteg kisfiú, akinek gyűjtést szerveztek – Noel kezelése is 700 millióba kerül

Ország

Vajon ismét megnyílik az adakozók pénztárcája? Alig egy napja gyűlt össze a kis Levente, valamint néhány hete Zente kezelésére a szükséges 700 millió forint, máris felbukkant egy újabb kis SMA-s beteg.

A kis Leventének is összegyűlt a 700 millió – kitalálja, ki utalt 120 milliót?

Noel romániai magyar kisfiú, családjával Bihar megye egyik kistelepülésén él. Az alig pár hónapos csecsemő ugyanabban a ritka betegségben szenved, mint Zente és Levente.

Nagyon nehéz döntés ez, mert ki kell tárnom az életünket, meg kell osszam a titkainkat és MINDENKI segítségét kell kérnem, mert ez a gyógyszer nem egy vagyon, hanem egy olyan összeg amiről úgy gondolom nincs is a világon egyszerre egy helyen…2,11 millió dollár…

Tehát erre kérem a segítséget, véghez vinni egy csodát, egy újabb csodát!
Noelt jelenleg ezeken a számlaszámokon lehet támogatni:
Olyus Noel Robert:
EUR RO74BTRLEURCRT0527455101
HUF RO87BTRLHUFCRT0527455101
RON RO27BTRLRONCRT0527455101

– írja az édesanya, további részletek a Facebook-bejegyzésében olvashatók.

Érkezett néhány beszólás is a gyerek nem magyar vezetékneve miatt, az anyuka erre is reagált egy posztban:

Szeretném leszögezni, hogy nem Magyarországon élő magyar embereket kértem fel, hogy segítsenek (csak). Az oldalt magyar nyelven hoztuk létre, mert ez az anyanyelvünk és mert itt Romániában is sok segítőkész magyar ember él.

Közölt egy jó hírt is mellé:

Van egy szuper jó hír is…kedden, November 5-én várnak minket Kolozsvárra, ahol kezelni fogják Noelt. Csütörtökön pedig Ő is megkaphatja az első kezelét, a Spinranza injekciót. Ez nagyon jó hír, mert mostmár tudom, hogy elindult valóban az úton!
Kérlek benneteket ne generáljunk felesleges vitákat, nincsenek elvárásaim senkivel szembe, egyetlen ország vagy nemzettel szemben sem!

https://www.facebook.com/Noel.SMA1/posts/109720967132345