Szeged, Menyegző, Esküvő Kiállítás, Pick Aréna, esküvő

Ezer látogató a szegedi Menyegző Esküvő-Kiállításon – videó, képgaléria

Helyi hírek

A látogatók száma elérte az ezer főt Szegeden a XVII. Menyegző Esküvő-Kiállításon, amelynek másodjára adott otthont a Pick Aréna Akadémiai Csarnoka. A kétnapos rendezvényen 90 kiállítóval találkozhattak az érdeklődők.

„Az idei kiállítás több szempontból is különleges volt, egyrészt azért, mert másodjára szervezhettük meg a Pick Aréna Akadémiai Csarnokában, amely kétezer négyzetméteres. Másrészt pedig mindent sikerült digitalizálnunk. Az ajándékkuponoktól kezdve, a kedvezményekig, a különböző játékokon át, gyakorlatilag minden egy applikáción keresztül került az odalátogatókhoz” – kezdte Gór-Nagy Gábor, az esemény főszervezője.

Kiemelte: minden stand egyaránt népszerű volt, és ez bizonyára annak a látványvilágnak volt köszönhető, amelyet a kiállítók szolgáltatásaik köré varázsoltak, a legfontosabb információkon túl.

„Sajnos a mai gazdasági helyzetben csak kevesen engedhetik meg maguknak a nagy létszámú lakodalmakat, ám a kiállítók természetesen erre is tekintettel voltak. Minden szolgáltató az adott érdeklődőhöz illetve párhoz igazította ajánlatát és igyekezett olyan alternatív megoldásokat kínálni, amelyektől a nagy nap igazi és örök élmény maradhat” – mondta a szervező.

Gór-Nagy Gábortól azt is megtudtuk, hogy egy lakodalom ma 3,5 millió és 10 millió forint között mozog, és sokan választanak inkább kevésbé mutatós dekorációt vagy egyszerűbb menüt csak azért, hogy több pénz maradjon a pénztárcába.

A színes programokkal, előadókkal és romantikus atmoszférával felvértezett rendezvényen minden adott volt tehát ahhoz, hogy akár egyetlen nap leforgása alatt összeálljon a szerelmesek fejében a teljes esküvői forgatókönyv.

 

A főszervező zárásképp elmondta: jövőre ugyancsak a Pick Aréna Akadémiai Csarnoka ad majd otthont az eseménynek.

Fotó, videó: Frank Yvette