Szeged, sport, OTP Bank Pick Szeged, Telekom Veszprém, kézilabda, mérkőzés, Pick Aréna

Szerda délelőtt 10 órától kezdődik a nyílt jegyértékesítés a PICK Arénában

Helyi hírek Ország Sport

Előrehozták: már szerda délelőtt 10 órától kezdődik a nyílt jegyértékesítés a döntő meccsre a PICK Arénában.

Hogy minél hamarabb hozzájuthassatok döntős jegyeitekhez, már szerdán délelőtt 10 órától várunk benneteket a pénztárakban – írja hivatalos oldalán az OTP Bank – PICK Szeged.

Előrehozták tehát a nyílt jegyvásárlási időszakot a döntő harmadik mérkőzésére, személyesen az aréna pénztáraiban június 7-én már szerdán délelőtt 10 órától vásárolhatók meg a belépők. Interneten csütörtökön 10 órától nyílik lehetőség megvásárolni jegyeket a szabad helyekre.

Fontos, hogy az online és személyes jegyvásárlás során maximum négy darab belépőt lehet venni. A PICK Aréna pénztárai szerdán, csütörtökön és pénteken is 10-kor nyitnak és 18 óráig tartanak nyitva. Meccsnapon természetesen a mérkőzés kezdetéig, amennyiben maradnak még jegyek.

Egyenlített a Veszprém a Szeged elleni döntőben

Egyéb információk:

Az éves- és tavaszi szezonbérletek a pénteki mérkőzésre is érvényesek, így bérletes szurkolóknak nem szükséges külön belépőjegyet váltaniuk, a szokott helyükről élvezhetik majd a mérkőzést.

Akik az első mérkőzésre vásároltak belépőjegyet, azok számára csütörtök 10:00 óráig van lehetőség ugyanarra a helyre megváltani a belépőket, ezt követően a helyek felszabadulnak.

Az értékesítés során először az első és második emeleti szektorokat nyitják meg, amikor az ezekre a helyekre szóló jegyek elkelnek, a PICK Aréna harmadik emeleti szektorai is megnyílnak.

Kérjük szurkolóinkat, hogy ne adják el megvásárolt jegyeiket, mert mindannyian azt szeretnénk, hogy a PICK Arénát hazai szurkolótáborunk, a #HandballFamily tagjai töltsék meg – írja, kéri a csapat.

Nyitókép: Frank Yvette