deja vu

Újabb négy nevet jelentettek be a DEJA VU Fesztivál szervezői

Európa Helyi hírek Ország Party Zone

Fokozatosan csepegtetik a fellépőket a szegedi DEJA VU Fesztivál szervezői, most egy nagyobb adagban négy új fellépőt “öntöttek ránk”.

Az Újszegedi Partfürdőn idén nyáron újra érkezik az olasz csapat, akiknek slágerét a ’Blue’-t legutóbb a világ első számú lemezlovasa David Guetta gondolta újra! Négy év után köszönthetjük újra az EIFFEL 65-ot!

A 90-es években újra kitört a szamba láz, és mindenki a brazil karneválokról álmodozott köszönhetően a SAMBA DE JANIERO című dalnak! Idén nyáron élőben is bulizhatunk rá a BELLINI-vel!

Ki tudná elfelejteni, ahogy a 2000-es évek elején az indiai kultúra keveredett a Knight Rider dallamaival! 2023-ban először köszönthetjük a Deja Vu színpadán PANJABI MC-t!

Bár tavaly mind a fesztivál, mind az énekesnő nagyon készült egy igazi nagy bulira, de sajnos a román világsztár annyira beteg lett a fellépése előtt, hogy kénytelen volt a hotelszobájából üzenni a rajongóknak. Idén semmi nem állhat az útjába, hogy felrobbantsa a DEJA VU Fesztivált ALEXANDRA STAN!

Ne maradj le az év legnagyobb időutazásáról, váltsd meg a jegyed most valentín napi páros bérlet akciónk keretében, csupán 19.995 ft/darab áron – 24.990 forint helyett – a www.dejavufesztival.hu oldalon!