Simándi Árpád Szedeák edző

Három évig Simándi Árpád a Szedeák vezetőedzője

Helyi hírek Sport

A Naturtex-SZTE-Szedeák kitűnően szerepelt a 2021-2022-es idényben, így nem igazán volt kérdés, hogy a kupaezüstérmes csapatnál Simándi Árpád marad a vezetőedzői pozícióban.

Több játékos is aláírta már a következő szezonra a szerződését, Szegeden marad a csapatkapitány Kerpel-Fronius Balázs, valamint Mayer Ákos, Stefan Filipovics, Bognár Kristóf – értesült a város önkormányzatának portálja, a szeged.hu. Az U23-as magyar játékosokkal, Polányi Kristóffal, Balogh Szilárddal és Szatmári Zsomborral kétéves szerződése volt a klubnak, így ők a következő szezonban is a Tisza-parton játszanak. És marad a Szedeáknál Simándi Árpád vezetőedző is.

A 39 éves szakember hároméves, 2025. június végéig szóló szerződést írt alá a szegedi együttessel. – Simándi Árpáddal 16 éve dolgozunk együtt, egy pillanatra sem volt kérdéses a folytatás – nyilatkozta Kardos Péter, a Szedeák elnöke, hozzátéve, a szakember bejárta azt az utat, amit be kellett járnia a vezetőedzői pozícióhoz. Szakmailag és emberileg is kész a feladatra, ahogy ezt már bizonyította is. Munkáját Kiss Zsolt fogja segíteni.

– Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy további három évre bizalmat szavazott nekem a klubvezetés. Az elmúlt időszakban szép eredményeket értünk el és a jövőben is a tudásunk legjavát fogjuk adni annak érdekében, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek a Szedeákra – mondta a régi-új edző.