Ekkora sor állt ma mínusz 2 fokban a debreceni tüdőklinika előtt

Helyi hírek

Tudjuk, hogy járvány van, de azért mégis…

A jobbikos Herpergel Róbert osztotta meg ezt a felvételt, amelyet egy olvasójától kapott a mai napon. A beküdő azt írta, ekkora sor várt a bejutására a debreceni tüdőklinika előtt, 2021. január 11-én.

Megjegyzi, még az hagyján, hogy normálisabb időjárási körülmények között is ezt kell végig kínlódni a betegnek (és hozzátartozónak is), de hogy januárban, – 2 fokban, szélben 1 órát várni, hogy egyáltalán bejusson az ember az épületbe…

Kiállítanám az összes felelőst betegen hogy csinálja ezt végig… Ha még nem volt elég bajod a hidegben még kapjál egy tüdőgyulladást is…

– üzente a dühös beteg.

Herpergel saját gondolatait is hozzátette:

Nem a klinika dolgozóit kárhoztatom a fenti képért, hanem azt a kormányt amelyiknél minden évben extra forrásokért lobbizok az egészségügy számára (és leszavaznak), hogy a képen szereplő probléma elkerülhető vagy kezelhetőbb legyen. Teszem ezt egyedüli közéleti szereplőként évek óta Debrecenben. Sokkal jobban is működhetne az egészségügy, ha a kormány:
-tenne bele pénzt
-az egészségügyi dolgozók útmutatásai alapján működtetné

– írta a debreceni jobbikos.

1 thoughts on “Ekkora sor állt ma mínusz 2 fokban a debreceni tüdőklinika előtt

  1. És baromira csodálkozik a magyar, hogy még egy nagyobb tömegszerencsétlenséget se tud kezelni az eü rendszer, nem hogy egy epidemiat..
    Azt kellene elkapni és gyorsan lecsukni, aki kitalálta az eü rendszerünk amerikanizálását, hogy kevesebb legyen a járulék, és nagyobb legyen a profit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.