Nehéz helyzetben lévő debreceni családokat látnának el élelmiszerrel, de fogytán a készlet

Helyi hírek
Koronavírus

A Tündérkör Alapítvány nem csak akkor osztja adományait az igazán rászoruló gyermekekkel rendelkező családoknak amikor krízis van, hanem folyamatosan és szüntelen. Éppen ezért hirdették meg a “SPEJZ” programjukat. Lényege az, hogy nem telik el nap, hogy ne vinnének valakinek adományt, viszont az utóbbi 3.5 hét alatt közel 1100 kg és 2500 liter tisztítószer ment ki a raktáraikból. Lassan

kifogynak a “készleteikből”, mely gondokat okozhat a családok ellátásában.

Tóth Ferenc az alapítvány elnöke elmondta-,,Erősen megcsappant a készlet mitagadás. Dehát ez is csak azt jelzi, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy akiknek szükségük van ránk, ott legyünk. Ugyanakkor segítségre van szükségünk, hogy tudjunk továbbra is segíteni a kicsiknek. Nem pénzt kérünk, hanem élelmiszereket amekkora mennyiségben csak lehet és mód van rá”

Most a kószívű kis- és középvállalkozókhoz fordul az alapítvány, nem titkolt céllal, miszerint bármilyen tartós/száraz élelmiszerrel, tisztítószerrel vagy éppen édességgel ha tudnak segíteni, tegyék meg!

Az összegyűlt javakat a Debrecenben élő, 16 év alatti gyermekekkel rendelkező családok kapják majd akkor, amikor a koronakrízis abbamarad.

Addig az alapítvány folyamatosan próbál kiszállítani a gyermekeknek.

Tóth Ferenc hozzátette-,,Tudjuk, hogy a debreceni vállalkozások zöme a létfenntartásért küzd sajnos. De azt is tudjuk, hogy csak az igazán áldozatképes cégekkel tudjuk könnyíteni az igazán rászoruló családok helyzetét. Így azokhoz vagyunk kénytelenek fordulni, akik már eddig is bizonyítottak. Éppen ezért arra kérek mindenkit, aki csak tud segítsen nekünk!”

Tehát aki csak tud segítsen nekik, hogy még több gyermekhez elérhessen a karitatív szervezet!

A felajánlók az INFO@TUNDERKORALAPITVANY.HU e-mailen, a 70/9417654-es telefonszámon vagy éppen a Tündérkör Alapítvány Facebook oldalának Messenger felületén tudják felvenni a kapcsolatot velük.