Sumákolást gyanítanak a hajdúsámsoni kutyatetemek körül, kérdéseket kapott a városvezetés

Helyi hírek

Egyre több az ellentmondás és a furcsa magyarázkodás a hajdúsámsoni “kutyatemető” körül, ahol a minap rengeteg állattetemet találtak. Az állatvédők szerint az elföldelt kutyák és macskák nem természetes ok miatt pusztultak el, hanem agyonverték őket. A gyepmester viszont azt állítja, ő csak elgázolt, vagy betegségben elpusztult állatokat hordott oda. Bár a helyszín önkormányzati terület, a városvezetés – állítása szerint – nem tudott arról, hogy mi folyik ott már évek óta.

Kutyatetemek Hajdúsámsonnál – nem sokat alszik mostanában a gyepmester

Az Állatvédőrség sem igazán hisz az illetékeseknek, ezért közérdekű adatigénylést nyújtott be a hajdúsámsoni önkormányzatnak. A kérdésekre elvileg kötelesek választ adni, meglátjuk, eleget tesznek-e kötelezettségüknek.

Íme a kérdések:

* 2018. és 2019-es évben mennyi kóbor állat került be Hajdúsámson Önkormányzat gyepmesteri telepre? Mikor és honnan?
* 2020. évben mennyi kóbor állat került be Hajdúsámson Önkormányzat gyepmesteri telepre? Mikor és honnan?
* Ki a telep ellátó állatorvosa?
* Mekkora összeget fordított üzemeltetésre és állatorvosi költségre Hajdúsámson Gyepmesteri telepe 2018., 2019. és 2020. évben?
* Mennyi állatot részesítettek euthanasiában, mekkora volt a kábítószerfelhasználási napló alapján az éves mennyiség?
* Mikor volt a telepen utoljára hatósági ellenőrzés és az milyen eredménnyel zárult?
* Mivel eteti az ebrendészeti telep a bekerült állatokat?
* Kivel van szerződése Hajdúsámson településnek tetemelszállításra?
* Milyen szolgáltatásokat tartalmaz ez a szerződés és mióta él a szerződés?
* A szolgáltató 2018., 2019. és 2020. évben mikor vitt el tetemet a településről, honnan, mennyit és ezért mennyit fizetett az önkormányzat?
* Az önkormányzat 2018., 2019. és 2020. évben mikor vitt be tetemet a debreceni szolgáltató telephelyére a településről, honnan, mennyit és ezért mennyit fizetett az önkormányzat?
* A tetemeket tartalmazó területről hogyan juttatták el a fertőzött talajt és hova vitték azt? Ki vitte el (önkormányzat vagy megrendelés módján történt)?
* Hajdúsámson önkormányzata rendelkezik-e földmunkagéppel és ha igen milyen típusú a munkagép?

1 thought on “Sumákolást gyanítanak a hajdúsámsoni kutyatetemek körül, kérdéseket kapott a városvezetés

  1. NEM CSAK HAJDÚSÁMSONI KUTYA TELEP MŰKÖDÉSE ILYEN KEGYETLEN MINDENT KIMERÍTŐ DOLGOKRA KÉPESEK ! A SOK VÉDEKEZÉSRE KÉPTELEN ÁLLATOKAT AGYON VERNI A PÉNZÉRT ! KORLABORÁNS AZ EGÉSZ KÖRNYEZŐ HELYEKEN EZ MEGY EGY KAPTAFÁRÓL DOLGOZNAK ! HAZUGSÁG MIT KÖLTENEK MIND EZEKRE AZ ÁLLATOKRA ! NEM FOG 5 EZER FT KI FIZETNI A ALTATÁSÁÉRT NEM FOGJA ETETNI STB , CSAK FEL VESZIK A NAGY TÁMOGATÁSOKAT ! LEHET KINYÍRNI A KIRÁLYOK TUDTÁVAL NORMÁLIS EMBERNEK MID EZ EL FOGADHATATLAN ! NAGYON BÍZOM BENNE A IGAZSÁG GYŐZ , ÉS MIND ODA KERÜLNEK AHOVÁ VALÓK !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.