Virágkarnevál – változik a keddi program

Helyi hírek Kultúra

Az Országos Meteorológiai Szolgálat által kapott előrejelzés alapján a virágkarneváli hét keddi, szabadtéri programjait esőtől védett helyszíneken tartja meg a Főnix Rendezvényszervező.

A Lurkó Liget szabadtéri programjait és az Értéksziget színpadi produkcióit – kedden Püspökladány mutatkozik be – a Kölcsey Központ Báltermében lehet megtekinteni. A programokon való részvétel továbbra is ingyenes. Az előadások kezdési időpontja változatlan maradt!

A Világ Virágai Nemzetközi Néptáncgálát este 8 órától a Kölcsey Központ Báltermében kezdődik! A kezdés előtt félórával már magyar néptánc csoportok fellépését is megnézhetik az érdeklődők.

A XIX. Eötvös Kupa Nemzetközi Röplabdatorna ünnepélyes megnyitójára kb. 20.45-kor kerül sor  a Kölcsey Központ Báltermében. A programokon való részvétel továbbra is ingyenes.

A Miss Hajdú-Bihar / Miss Supranational Hungary 2015. Szépségverseny döntője 20.00 órakor veszi kezdetét a Kölcsey Központ Nagytermében! A fenti okokra való tekintettel jegyvisszaváltásra lehetőség nincs!