1027%-kos áremelkedést tapasztalhatnak a vendégek Mészáros Lőrinc szegedi fürdőjében

Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels Zrt. tulajdonában álló szegedi Napfényfürdő Aquapolisba korábban összesen 99 ezer forintba került az, ha valaki egy évben minden nap el akart menni – olvasható a Szegeder.hu cikkében.

Leomlott házrész miatt vonták felelősségre

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a másodfokú bíróság ítéletében kiszabott büntetést annak a férfinak az ügyében, aki egy debreceni építkezés műszaki ellenőreként észlelte a kivitelezési munkálatokkal kapcsolatos hiányosságot, azonban arról nem értesítette a megbízóját.

A védők fellebbezésének elutasítására indítvány a gyerekkori barátjának felakasztásával vádolt férfi ügyében

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a Szegedi Ítélőtábla felé indítványozta a Kecskeméti Törvényszék elsőfokú ítéletének helybenhagyását annak a kiskunhalasi elkövetőnek az ügyében, akivel szemben a korábbi barátja sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyolc év börtönbüntetést és ugyanilyen tartamú közügyektől eltiltást szabtak ki.

Az ügyészség az élettársa életét kioltó nő letartóztatásának fenntartását indítványozta

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványozta annak az 50 éves nőnek a letartóztatása fenntartását, akit a Kecskeméti Törvényszék aljas indokból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt 15 év fegyházbüntetésre ítélt.