Liftben mutogatta magát egy nőnek – ki ismeri fel?

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság szeméremsértés elkövetésének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes után.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. augusztus 11-én 16 óra körül Debrecenben, egy Hortobágyi utcai társasház liftjében szeméremsértő módon viselkedett egy nővel.

Az 30 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, világos barna hajú férfi piros inget és kék színű térdnadrágot viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 112-es központi segélyhívó számon. A Debreceni Rendőrkapitányság várja annak az ismeretlen nőnek, valamint férfinak a jelentkezését is, akik a cselekmény előtt, illetve után az élelmiszerüzlet bejáratánál láthatták a feltételezett elkövetőt. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.