Dömsödi Gábor ötmillió forintot talált a vécéjében

Ország

Egy zacskónyi pénzt talált a vécébe rejtve Dömsödi Gábor pásztói polgármester a felesége pesti albérleté­ben – írja a blikk.hu.

Mivel nem a saját pénze volt az, az egykori tévés a rendőrséget hívta, hogy vegyék át a milliókat, amely minden bizonnyal egy március végi bűncselekmény során kerülhetett a vécétartályba.

Bő fél éve a szomszédot átverte egy csaló, aki hamis aranytömböt adott el neki a lakásán. De még mielőtt távozhatott volna az eladó, a szomszéd gyanút fogott, és bezárta a lakásába, az aranytömböt pedig elment bevizsgáltatni

– mondta el a Blikknek Dömsödi Gábor.

Az átvert szomszéd, mielőtt beszállt volna a kocsijába, felpillantott a lakásába, és azt látta, hogy a bezárt férfi a harmadik emeleti erkélyéről kimászva próbált elmenekülni. Átjutott Dömsödiék balkonjára, betörte az erkélyajtót, és bejutott a lakásba.

Tűvé tettük az albérletet, a rendőrökkel és a szomszéddal legalább három órán keresztül kerestük, de hiába. A zsaruk azt gyanították, hogy ledobhatta a zsákmányt a bűntársának, azért nem leltük sehol a pénzt

– magyarázta Dömsödi Gábor.

Az ügy a napokban vett fordulatot, amikor az addig előzetesben csücsülő csaló jelentkezett a közös képviselőnél, hogy kifizetné az okozott kárt.

Először azt hittem, hogy ez őszinte megbánás a részéről. A közös képviselővel üzentem ­is neki, hogy kétszázezer forintba került a bejárati ajtó kicserélése. Amikor azonban ragaszkodott hozzá, hogy szeretné felmérni a kárt, akkor gyanút fogtam

– mondta a népszerű tévés, akinek eszébe jutott, hogy a vécétartályt nem szerelték szét. Így vasárnap, amikor volt egy kis ideje, egy csavarhúzóval megjelent a tetthelyen és egy zacskóba csomagolva megtalálta a zsákmányt.

(blikk.hu)