Közleményt adott ki a Fidesz Bige László gyárbezárásával kapcsolatban

A legfontosabb a szolnoki emberek egészsége, így jelen esetben az, hogy egy vegyi üzem, a Bige Holding Kft. szolnoki gyára a lehető legnagyobb biztonsággal működjön – reagált a Fidesz szolnoki szervezete vasárnap az MTI-nek, a gyár bezárása ügyében, szocialista politikusok által tartott pénteki sajtótájékoztatón elhangzottakra.

Gulyás: szabad akaratunkból vittük sikerre a rendszerváltoztatást

Az elmúlt két évszázad történelmi fordulópontjai közül a rendszerváltoztatás volt az, amelyet az ország szabad akaratából, jelentős áldozatok árán sikerre vitt – jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Terror Háza Múzeum 30 éve szabadon című kiállításának vasárnapi megnyitóján.

Így magyarázta tettét a nő, aki agyonverte az állatkerti teknőst

Az egész ország megdöbbent a brutális állatkínzáson, ami csütörtökön történt a budapesti állatkertben. Mint később kiderült, egy 28 éves nő követte el a rémtettet, mert a teknős – akit a tiltás ellenére megfogott – a kezébe piszkított. A nő ügyét ma tárgyalták, az Index beszámolója szerint az ügyészségről kifelé jövet készségesen állt a sajtó rendelkezésére. […]